Ti vaner af succesfulde manuskriptforfattere

TI VANER AF SUCCESFULDE MANUSKRIPTFORFATTERE

Af

Derek Rydall

Grundlægger, ScriptwriterCentral.com

“Dårlige vaner er som en komfortabel seng, let at komme ind, men svært at komme ud af”

-Ukendt

“Din nettoformue til verden bestemmes normalt af hvad der er tilbage efter dine dårlige vaner trækkes fra din gode”

-Benjamin Franklin

Tænk på dette som en hurtig-reference for instant inspiration uanset om du er en manuskriptforfatter eller script konsulent:

1. GøRE NOGET PRODUKTIVE HVER DAG

Skrive noget hver dag uanset om det er dit projekt eller en opgave. Hvis du finde dig selv stak bare stirre på en tom skærm, prøv at stirre på en stor script i stedet– og forsøge at finde ud af hvordan det er sat sammen. Det kan inspirere dig til at få din egen skriftligt gjort. Pointen her er at holde træner og raffinering dit håndværk, opbygge din viden, og at holde momentum-som alle vil give dig en konkurrencemæssig fordel. Det handler ikke om at blive en arbejdsnarkoman. Det handler om at bryde gennem passivitet af selvtilfredshed. Det er så nemt at få behagelig, at nøjes med status quo, at rationalisere hvorfor du ikke gør hvad du ved du skal for at lykkes. “Jeg ikke gebyr som det,” er ikke et levedygtigt undskyldning længere.

2. TAGE HYPPIGE PAUSER

Det kan lyde som en modsætning til den ovenstående vane. Det er ikke. I virkeligheden, uden denne ene, vil du ikke kunne at opretholde niveauet af kvalitet og produktivitet nævnt ovenfor. Medmindre du er i stand til at tage en pause (om det er ti minut, time, en dag eller en uge) og genoplade, vil du snart booking et værelse i burnout by.

3. FÃ… ORGANISERET

En rodet og uorganiseret styrke office er en energi sapper hvis der nogensinde var en. Ikke bare fordi det tager længere tid at finde dette vigtige dokument under denne stak af uåbnede regninger, men også fordi det bogstaveligt trækker strøm fra din psykiske felt. Hver lille ‘tolerance’ du sætte op med brænder brændstof, der kunne udnyttes meget bedre i voksende din virksomhed.

4. ARBEJDE NÃ…R DU FUNGERER BEDST

Nogle af os er morgen mennesker. Andre rammes med muse på slagtilfælde af midnat. Hvis du ikke allerede kender, finde ud af hvad tid på dagen du fungerer bedst, og gear dine mest arbejdskraftintensive aktiviteter for den angivne periode. (Selvfølgelig, hvis du er på en deadline, du måske nødt til at arbejde døgnet rundt, men der er en anden sag.) Hvis du planlægge dine aktiviteter, baseret på din energi cyklusser, vil du finde din produktivitet tage et kvantespring. For eksempel, har jeg to perioder når jeg arbejder bedst sen morgen og sen eftermiddag. Så forsøger jeg at planlægge det tunge-løft (at skrive, analysere) i disse timer. Når jeg først får, jeg har brug at lette ind i dagens arbejde, så jeg mere forberedende arbejde, som går over dagens tidsplan, glatning op kontor, e-mails. Når først jeg er varmet op, jeg knæk åbne script eller skrive fil og komme til at arbejde et par timer. Jeg pause for frokost, meditation, foretage opkald, træne, gøre nogle ærinder og starte min anden Skrivning periode. Så det er hjem for familie tid, middag og godnathistorier. Men ikke min sengetid. Fordi natten, min energi cyklus er perfekt til åbne mail, betale regninger, arkivering, under enkle forskning-opgaver, der ikke tager en masse energi.

Punktet i dette eksempel er, at hvis jeg åbnede min mail og betalt mine regninger sent om morgenen, jeg ville spilde min mest produktive energi-cyklus (ikke at nævne blive deprimeret) som jeg kunne make-up meget nemt natten under min regningen betaler, mail-åbningstid. Mening? Det kan tage lidt tid at finde din perfekte energi-plan, men det er værd at eksperimentere. Jeg er stadig at foretage justeringer.

5. GIV HVER PROJEKT 100%

Behandle ethvert projekt, som det er job af dine drømme og du vil snart tiltrække mere og mere af din drøm job. Hvorfor? Fordi du ikke får, hvad du ønsker i livet, får du, hvad du er. Ghandi sagde, vi skal være den forandring, vi ønsker at se i verden. På samme måde skal vi blive slags person, der ville få slags job vi ønsker i verden. Dette er en anden af disse universelle principper jeg holde glider ind her. Hvis det giver dig hovedpine til at forsøge at få mening ud af det, ikke. Bare give det et skud og se hvad der sker.

6. HOLDE LæRING

Hvis andre ikke gør, skal du gøre, hvad andre vil ikke. Den gennemsnitlige person og for sags skyld, den gennemsnitlige script konsulent har en tendens til at tage stien mindst modstand. Så skal du tage den vej mindre rejste. Holde åbent i toppen. Opretholde en nybegynders sind. Udover fortsatte undersøgelse i relaterede og gratis felter læse og undersøge områder uden for dit område og uden for showbusiness. Nogle af de mest innovative ideer kommer fra mennesker tilpasse begreber opdagede de i fuldstændig ikke-forretningsmæssigt forbundne felter.

7. HANDLE OG KJOLE SOM EN PRO

Dette er en anden relativ regel. En børsmægler handler og kjoler helt anderledes end en tennis pro. I underholdnings-industrien, en udøvende retsakter og kjoler anderledes end en skuespiller. Endnu mere specifikke, forskellige klienter vil have forskellige forventninger. Generelt er synes business casual at virke bedst.

Du vil også have et opdateret CV og arbejde prøver let tilgængelige. Gør dit hjemmearbejde, Vis op til aftaler med alle rigtige redskaber for at få arbejdet gjort, og behandle hver klient eller udsigten med den største respekt og værdi.

8. æR DIN ARBEJDSTID

I arbejdstiden, vil især i et hjemmekontor, du have masser af muligheder for distraktion fra velmenende venner og familiemedlemmer. I den mest diplomatiske tone kan du mønstre, venligst informere dem om, at du er på arbejde ikke derhjemme. Dette er en reel forretning, ikke en hobby. Du vil tale med dem efter timer, eller på din pause.

9. PAS PÃ… DIG SELV

Feed dit sind og krop med høj kvalitet næring– og motion. Jeg ved, det er indlysende for de fleste mennesker– men de fleste mennesker stadig ikke gøre det. Skrivning og rådgivning er hårdt arbejde, der kræver real udholdenhed. Hvis du ønsker at være en højtydende person, skal du køre på høj-oktan brændstof.

10. KEND DIG SELV

De mest succesrige mennesker i dette eller et felt, ved hvem de er, så de kan være, at. De ved også, deres styrker så de kan spille til dem og deres svagheder–så de kan kompensere for dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.