Sony vedtager EPUB E-bog Standard – Gadgets & Gizmos

Skuespillerinden Adjoa Andoh bringer til live Adichie’s komplekse, smukt smedede roman – som er både en kærlighedshistorie og en nuanceret analyse af politiske emner, herunder systemisk racisme i Amerika; indvandring i Det Forenede Kongerige; og klassesystemet i Nigeria. Han er selvfølgelig ikke, men min Jonathan Toomey har en ganske plumy engelsk overklasse accent. Jeg får ham til at lyde engelsk. Jeg ønsker ikke at huske lyden af en fortælleren sige Jonathan’s ‘pish posh’. Hvorfor? Fordi det er sådan, jeg ved det, lydbog og sådan skal min datter vide det. Jeg ved ikke hvorfor, men det gør han.

Du kan gennemse lydbøgerne efter emne, nøgleord eller ved hjælp af søgefeltet. Men desværre er det ikke går langt nok: især EPUB Open Container Format (OCF) spec efterlader DRM uspecificeret, hvilket betyder, at selv den samme epub format e-bog ikke kan læse på forskellige enheder, medmindre du bruger noget software til at slette beskyttelsen først. Læs en livslang undersøgelse af, hvad der har gjort nogle af Amerika mest succesfulde individuelle, vellykket. Dette var ikke den første lejlighed, jeg har haft til at læse en bog fra Great Waters Press af Hal og Melanie Young. Mens jeg vil benytte enhver lejlighed til at besøge en mursten og mørtel bibliotek, er det ikke altid muligt. Der er et utal af indstillinger, der vil deaktivere billeder eller javascript. Du kan lytte til lydbøger på Google Home på flere måder. Deres arbejde har fået mig til at forstå skrøbeligheden af den menneskelige natur ud over den virkelighed, at der er ældgamle vanskeligheder, der skildrer ganske pænt, hvordan det menneskelige drama udfolder sig.

Dette er en bog, der har visdom for forældre, der har eller vil få børn i 8-14 år alder. Jeg oprettede min første meget Plex server, der kører på en gammel MacBook Pro jeg havde, og det fungerede godt i flere år. Forhåbentlig er du i stand til at få det udarbejdet. Mange familier har ikke råd til forsyninger og lærere betaler altid ud af lommen for at give. De fleste mennesker er bekendt med de to-dages forsendelse og Prime Video streaming, men der er mere. Librivox tilbyder mere end 10.000 titler på flere sprog, lige fra klassikere til nye udgivelser. Nogle af de titler, jeg har gennemgået for dem, er Stephen Chbosky’s Imaginary Friend og Terrance Hayes’s American Sonnets for My Past and Future Assassins, blandt andre. Der kan gælde begrænsninger for visse titler, se vilkår. Jeg har været en lang tid kunde af Audible, og det er her, jeg får de fleste af maj lydbøger, men jeg har haft frustrerende oplevelser i fortiden (som kunde).

De deler erfaringer, som de har haft med deres egne børn, hvad der sker med børn i denne aldersgruppe fysisk, mentalt og åndeligt, og strategier for håndtering af denne ændring uden at have et sammenbrud selv! Med børn i alderen fra 7-21 kunne jeg have brugt denne visdom, da min ældste var lige begyndt denne fase. Siden da har jeg også læst Kærlighed, Ære og Dyd: At få eller genvinde en bibelsk holdning til seksualitet (som besætningen også gennemgå), Min elskede og min ven, og andre bøger og lydbøger sælges på deres hjemmeside for børnene at nyde. Jeg har for nylig haft det privilegium at gennemgå Ikke længere Little: Parenting Tweens med Grace og Hope fra Great Waters Press. Du kan også lade dem få adgang til gode lektioner eller sælge dem cd’er eller lydbøger samt at hjælpe dem med at lære de færdigheder, de ønsker. Downpour-appen giver brugerne adgang til hele deres bibliotek og downloader lydbøger på Wi-Fi eller mobilnetværk til offlineafspilning.