2006 Kia Rio: brug og kaste?

Kia køretøjer har formået at gøre betydelige fremskridt i kvalitet og holdbarhed siden at blive introduceret til det amerikanske marked i 1994. Stærkt det kritiseret af kritikere som producerer billigt bygget og billigt prissat modeller, udfører nogle Kia modeller nu på gennemsnit eller lidt derover. Kia Rio er ikke en af disse biler, dog. Kun den udvidede garanti gør Rio værd et kig ellers lidt dyrere er biler fra Toyota at foretrække.

Med en base MSRP af blot $10,735, er Kia Rio udråbt som “stadig den mest overkommelige 4-dørs sedan i Amerika.” Bestemt, når det kommer til prisen, Rio er en vinder. Tilføj i standard funktioner som dual remote spejle, driver lændestøtte sæder og udvidet garanti, og bilen er en værdi leder. Selvfølgelig, air conditioning vil koste dig ekstra og forventer ikke at finde nogen form for radio i bilen enten medmindre du betale ekstra for det. Husk, at vægten lægges på værdi, ikke udstyr.

Kia er drevet af en 1.6L DOHC 16 valve I4 motor parret med en fem-hastighed manuel transmission. Fem passager sedan producerer en anemic 104hp; en fire hastighed automatisk transmission er valgfri.

Forskellige opgradere pakker tillade forbrugerne at vælge yderligere indstillinger for “komfort og bekvemmelighed” samt sikkerhedsfunktioner herunder fire hjulet blokeringsfri bremser. En næsten mener, at en kunde vil gøre det bedre købe den grundlæggende model og derefter købe Kia tilbehør gennem en dele grossist at maksimere bilens værdi.

Den bedste del af Rio– eller enhver Kia bil for sags skyld–er den udvidede garanti, en af bedste i branchen. Uden det, ville Rio være virkelig forgettable. Kia ‘s garanti dækker følgende:

Begrænset drivaggregatets: 10 år eller 100.000 miles

Begrænset Basic: 5 år eller 60.000 miles

Begrænset anti-perforering: 5 år eller 100.000 miles

Vejhjælp: 5 år / ubegrænset miles

Kia Rio tjener formålet at levere billige, grundlæggende transport. Hvis du kører en masse og har brug for en økonomisk bil, så er Rio værd et kig. Tror bare ikke at bilen stiger til niveauet af en Toyota, ellers vil du blive dybt skuffet. Du kan få fem eller seks gode år ud af bilen, før dens værdi falder til det punkt, hvor det bare skal kasseres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.